Ένα υπερσύγχρονο Κέντρο Διαμεσολάβησης στην καρδιά της Αθήνας

 Η  Διαμεσολάβηση αποτελεί έναν σύγχρονο και επιτυχημένο τρόπο εξωδικαστικής επίλυσης ιδιωτικών διαφορών. Τα εμπλεκόμενα μέρη με τους δικηγόρους τους, προσέρχονται στη διαδικασία και επιχειρούν να επιλύσουν τη διαφορά τους με συμφωνία. Στις διαπραγματεύσεις τους αυτές, χρησιμοποιούν τη βοήθεια ενός ουδέτερου τρίτου, του Διαμεσολαβητή. 

Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας, πρωτοστατώντας στις εξελίξεις και με αφετηρία την εξυπηρέτηση των μελών του, ίδρυσε και λειτουργεί ήδη από το 2016, ένα πλήρες Κέντρο Διαμεσολάβησης στην Αθήνα (έδρα του Β.Ε.Α. Ακαδημίας 18 4ος όροφος). Το Κέντρο, παρέχει στους ενδιαφερόμενους πληροφορίες για τη Διαμεσολάβηση, διαθέτει Κανονισμό, βάσει του οποίου διεξάγονται Διαμεσολαβήσεις και Κατάλογο έμπειρων και καταξιωμένων Διαμεσολαβητών, από τον οποίο μπορούν τα μέρη της διαφοράς, να επιλέξουν τον Διαμεσολαβητή τους. Το Κέντρο διαθέτει επίσης, άρτια εξοπλισμένους και κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους, για την πραγματοποίηση Ιδιωτικών και Εμπορικών Διαμεσολαβήσεων, ώστε να μπορεί να διεξαχθεί ομαλά, σωστά και αποτελεσματικά, η Διαμεσολάβησή σας.

Για περαιτέρω πληροφορίες πάνω στη Διαμεσολάβηση, στο Κέντρο Διαμεσολάβησης του Β.Ε.Α. και στις Υπηρεσίες μας, σας προσκαλούμε να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα του ή να απευθυνθείτε στη Γραμματεία του Κέντρου, στα τηλέφωνα 210 3680733 & 874, ή στο e-mail: infodiam@acsmi.gr, προκειμένου να προγραμματιστεί μαζί σας μία ενημερωτική συνάντηση στα γραφεία του Κέντρου μας.